Prošnja za donacije

Spoštovani,

pri Društvu za ENO glasbo smo dobili v neprofitni najem prostor od Mestne občine Ljubljana za obdobje pet let. Prostori bivše pošte v Savskem naselju so v slabem stanju in prenavljamo jih z lastnimi nepvratnimi sredstvi. Nekaj sredstev smo od naših podpornikov, staršev učencev ter ljubiteljev Salona za ENO glasbo že zbrali s pomočjo akcije ‘Posvojite ENO stol’.

Potrebujemo še materiale za akustično opremo glavnega prostora, kjer bomo po večletnem mirovanju ponovno revitalizirali Salon za ENO glasbo.

Salon za ENO glasbo

Predvsem mehke in težke obloge za hrbte omar, prav bi pa prišla tudi guma ali podobni materiali za akustične finese v glavnem prostoru in v manjši režirnici. Pri Društvu za eno glasbo se lahko pohvalimo z na stotinami objavljenih audio-vizualnih del na youtube kanalih SalonZaEnoGlasbo, Godalkanje in Terrafolk. Vsi trije kanali imajo mednarodno prepoznavnost predvsem v strokovnih krogih pa tudi veliko ljubiteljev glasbe je naročeno na naše objave. Upamo, da bomo z vašo pomočjo lahko svojo dejavnost spravili na nov nivo.

Zahvale donatorjem bomo umestili v naše komunikacije po dogovorih.

Naše delo je izključno neprofitno in prostor bo namenjen internim snemalnim dogodkom vpričo publike. Upamo, da se kdaj katerega dogodka udeležite tudi kot VIP gostje – donatorji.

Interesenti prosim pišite na drustvo@enoglasba.info ali me osebno pokličite po telefonu 040 729 729.

Bojan Cvetrežnik,
predsednik društva za ENO glasbo
(imamo status društva, ki deluje v javnem interesu)

Ljubljana, 22. 12. 2021

Prošnja za donacije.pdf