Orkestrion

Ste se tudi Vi že kdaj spraševali, kako je igrati in ustvarjati v orkestru?

ORKESTRION

     od 3. 2. 2016 / vsako sredo od 18.30 d0 20h / Vrtača 11

glasbena ustvarjalnica / za vsakogar / glasbeno predznanje ni potrebno

spoznati in znati

osnove orkestrske igre in improvizacije v skupini / ustvarjati skupne zvočne slike /potek ustvarjanja orkestrske skladbe / vključevati vsako glasbilo in vsakega udeleženca

zasnova, vodenje           Eva Jurgec, oboa, kljunaste flavte.

Eva1Zaključila študij na ljubljanski Akademiji za glasbo, že kot študentka sodelovala s Slovenskimi simfoničnimi in pihalnimi orkestri (Opera, RTV, SF, Policijski orkester). Med študijem prejela študentsko Prešernovo nagrado za solistično igro. Trenutno poučuje glasbeno vzgojo (sestavlja razredne orkestre in piše zanje priredbe)v waldorfski osnovni šoli ter oboo, kljunasto flavto (sopran, alt), orkestrsko in komorno igro v waldorfski glasbeni šoli. Glasbeno se izraža tudi v raznolikih sestavih kot so Simbolični orkester, duo Evemirei in JPD (Jezdeci prostranih dimenzij).

Cenik :

  • Mesečni pavšal : 40 €
  • Enkratni obisk : 15 €

Možnost štipendiranja (povprašajte vodjo)

Informacije : eva.jurgec@enoglasba.info

Prijava : zgornji elektronski naslov ali kadarkoli ob obisku delavnice

Glede na število udeležencev in njihove želje se lahko v teku poteka delavnic oblikuje interesna skupina posameznikov (violinisti, pihalci, tolkalci, kitaristi, zvočilci, teoretični navdušenci, pevci, itd.) z gostujočim mentorjem za bolj poglobljeno učenje določenih glasbil oziroma tehnik igranja.

Glasba združuje.